Woningfotografie Rhoon

woningfotografie, avondfotografie woning, foto's huis

WONING- EN AVONDFOTOGRAFIE RHOON In Rhoon heeft VR-ander voor dit huis de fotografie verzorgd. VR-ander heeft hier eerst advies gegeven voor de verkoopstyling. De verkopers hebben hierdoor het huis perfect verkoopklaar gemaakt.  Deze woning fotograferen was daarom ook een feestje. Om de woning extra op te laten vallen in de VRanderende woningmarkt is er ook […]

Containerhome Cape Verde

containerhome cape verde, casa molenaar, helemaal het einde, Ocke Molenaar, Kaapverdie

CASA MOLENAAR “a next-level containerhome in Cape Verde, Africa” At the end of 2017, the Molenaar family and three other families left Holland to participate in the Dutch RTL-television program “Helemaal het einde”. The concept of this reality show is that the families do not know where they are headed in advance. Al they know […]

Meubelverhuur ‘s-Graveland

meubels huren via VR-ander, arianne deelman-ouwerkerk

Dit huis in ‘s-Graveland stond al een jaar te koop, maar helaas zonder resultaat. Door verkoopstyling en meubelverhuur is dit pand volledig VR-anderd!

Project Villa Indulgence, Santo Antão, Kaapverdie

sante antao tiny planet

Deze villa is al eerder bij het televisieprogramma Helemaal het einde in beeld gebracht en staat te koop op het prachtige eiland Santo Antão. VR-ander heeft van dit object zowel de 360graden-tour als de reguliere fotografie mogen verzorgen. Het object staat de koop via Molenaar Investments.

Casa Tambor, Sao Vicente, Kaapverdie

helemaal het einde casa tambor

Als woningfotograaf en vastgoedstylist heeft VR-ander al heel wat moois gezien en vastgelegd, maar dit is wel echt een pareltje! Heel dankbaar dat we deze mogelijkheid hebben gekregen en hier zelf ook een week de gastvrije sfeer hebben mogen beleven bij Helemaal het einde’s Casa Tambor!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?