WONINGFOTOGRAFIE

Wanneer je huis van binnen en van buiten verkoop-klaar is gemaakt, is de woning gereed om gepresenteerd te worden op internet. Hierbij is het van belang dat jouw woning opvalt tussen het ruime aanbod in de huidige huizenmarkt. Potentiële kopers kijken in 90% van de gevallen op internet voordat zij overgaan tot een bezichtiging van de woning. Professionele foto’s waarbij jouw huis opvalt zijn daarom van groot belang in het verkoopproces.

woningfotografie, hoekwoning, detailfotografie

WONINGFOTOGRAFIE: VOOR DE BESTE EERSTE INDRUK

1e INDRUK

Foto's op Funda

2e INDRUK

Indruk van de omgeving

3e INDRUK

Bezichtiging

Woningfotografie: de eerste indruk die je maakt bij het verkopen van jouw huis zijn de foto’s! En je weet wat ze zeggen: Je krijgt geen tweede kans bij het maken op een eerste indruk. Dus die vastgoedfoto’s… die moeten staan als een huis!

 

De woningfotografie zorgt er dus voor dat jouw woning opvalt en mensen nieuwsgierig genoeg zijn om het huis te komen bezichtigen. In combinatie met de juiste verkoopstyling-technieken zet je zo jouw woning op de beste manier te koop. Door de woningfotografie presenteer je jouw woning aan een zo breed mogelijk publiek. Je wil zo veel mogelijk mensen bereiken en dat doe je met goede foto’s.

woningfotografie, avondfotografie woning, foto's huis
meubels huren, meubelverhuur voor verkoop woning, huis verkopen, gemeubileerd, voor en na, detail fotografie
fotografie villa Sante Antao, villa, zwembad, pool
avondfotografie woning Rotterdam, skyline

Woningfotografie: laat jouw huis stralen!

Juist in de huidige woningmarkt is het belangrijk om met woningfotografie op te vallen!

Door onze achtergrond in verkoopstyling weten wij precies hoe we jouw woning zo goed mogelijk kunnen presenteren op de foto’s. We proberen bij ieder huis de beste hoek en belichting te gebruiken om niet alleen de ruimtes vast de leggen maar ook sfeer over te brengen.

Val extra op met avondfotografie

In een steeds veranderende woningmarkt is het essentieel om op te vallen tussen de concurrentie. Avondfotografie is dé manier om jouw vastgoed te onderscheiden. Met de juiste verlichting en technieken brengen we de magie van de avond tot leven, waardoor jouw woning eruit springt op online platforms en in marketingmateriaal. Prachtig verlichte ramen, sfeervolle buitenverlichting en een romantische ambiance creëren een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Potentiële kopers kunnen zich direct voorstellen hoe het zou zijn om in deze betoverende woning te wonen. Zo maak je een blijvende indruk en vergroot je de kans op succesvolle verkoop.

Before After

Tot slot: 360° fotografie

We maken onze 360graden-foto’s geschikt voor social media en Funda. Ook bieden we de mogelijkheid om de foto’s in een Virtual Reality-bril te bekijken, zodat de koper al meteen een ‘virtuele’ bezichtiging kan hebben in de woning. 

In combinatie met onze verkoopstyling en woningfotografie wordt de woning in de optimale verkoopconditie gebracht! 

ONZE KLANTEN
5 star review
Prijzen Woningfotografie

Vul het formulier in en wij komen sturen u binnen 48 uur een prijsopgave/offerte voor woningfotografie.

woningfotografie, avondfotografie, mooi

Wij helpen graag met jouw woningfotografie.

Tijd voor VR-andering!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?