Project Casa Tambor, Mindelo, Sao Vicente, Kaapverdie

In augustus 2018 is VR-ander afgereisd naar Kaapverdie. Hier hebben wij het terrein en de kleurrijke vakantiehuisjes gefotografeerd.  Vanaf januari 2018 heeft zowel de familie Beerens als de familie Molenaar keihard gewerkt om Casa Tambor te realiseren. En vanaf dat er gasten welkom waren, het zwembad af was en de bar iedere dag geopend was, werd het tijd om dit mooi te presenteren.

 

Als woningfotograaf en verkoopstylist heeft VR-ander al heel wat moois gezien en vastgelegd, maar dit is wel echt een pareltje! Heel dankbaar dat we deze mogelijkheid hebben gekregen en hier zelf ook een week de gastvrije sfeer hebben mogen beleven bij Helemaal het einde’s Casa Tambor!

project kaapverdie
project kaapverdie

Inmiddels in Casa Tambor helaas gesloten en is het boeken van een vakantiehuisje niet mogelijk. Wat natuurlijk blijft zijn de prachtige herinneringen aan deze plek. Wij zullen deze ervaring ook nooit vergeten. 

Samen met de familie Molenaar heeft VR-ander ook andere projecten in Kaapverdië gefotografeerd en vastgelegd. Bekijk eens project Villa Indulgence en Joao Devora in Sao Vicente.

 

Bij dit laatste project werden we gefilmd en zijn onze werkzaamheden mooi in beeld gebracht door Talpa. Bekijk hieronder het fragment uit de aflevering van Helemaal het einde.

tada, show, trots

Wij helpen graag met jouw vastgoedproject!

Tijd voor VR-andering!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?