Verkoopstyling: jouw kans om een VR-pletterende eerste indruk te maken

Verkoopstyling, ook wel bekend als vastgoedstyling of home staging, is een professionele dienst die wordt gebruikt om een woning aantrekkelijker en verkoopklaar te maken voor potentiële kopers. 

Het doel van verkoopstyling is om de positieve aspecten van een woning te benadrukken, eventuele zwakke punten te minimaliseren en een omgeving te creëren die een breed publiek aanspreekt. Het is een bewezen strategie om de verkoopkansen van een woning te vergroten en de verkoopprijs te optimaliseren. Verkoopstyling: om je woning goed en snel te verkopen.

resultaat verkoopstyling en meubelverhuur VR-ander
download verkoopstyling tips

Download onze gratis verkoopstylingtips

Waarom is verkoopstyling belangrijk?

1e INDRUK

Foto's op Funda

2e INDRUK

Indruk van de omgeving

3e INDRUK

Bezichtiging

Je hebt drie momenten om een indruk achter te laten bij jouw potentiele kopers. De eerste indruk zijn de foto’s op Funda. Hiermee maak je de kijker enthousiast om jouw woning te bezichtigen.

 

De tweede indruk krijgen mensen als ze door de wijk gaan rijden/lopen na het zien van jouw huis op Funda.

 

De derde en laatste indruk krijgen mensen tijdens de bezichtiging. En die laatste indruk is alles bepalend. Wanneer de laatste indruk klopt met de eerste en de tweede indruk is jouw koper zo gevonden en jouw woning snel verkocht.

Het is dus heel belangrijk om je huis goed te presenteren. Zowel op de foto’s als tijdens de bezichtigingen.

na verkoopstyling
resultaat verkoopstyling eetkamer en meubelverhuur VR-ander
resultaat verkoopstyling Rotterdam
resultaat verkoopstyling slaapkamer en meubelverhuur VR-ander

Verkoopstyling is de moeite waard!

Het grootste deel van de potentiële kopers beslist binnen een minuut of ze de woning willen kopen. De presentatie van de woning is daarom doorslaggevend.
Maak de koper enthousiast om een bezichtiging te plannen! 

Wist je dat verkoopstyling...

…aftrekbaar is?
Alle kosten die worden gemaakt om een woning te verkopen, dus ook verkoopstyling mogen van de overwaarde worden afgetrokken.
De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover je (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger.

Lees ook onze blog: Huis verkopen en belasting

nieuws wist je dat VR-ander emoji

VR-ander biedt twee vormen van verkoopstyling aan:

Hands-on verkoopstyling: We komen langs voor een intakegesprek. Hierbij inventariseren we wat de woning nodig heeft en of er nog spullen aangeschaft dienen te worden. Op een afgesproken dag of dagdeel maken wij de woning met jou/jullie perfect verkoopklaar zodat de woning snel gefotografeerd kan worden. Alle spullen blijven in de woning aanwezig zodat de woning tijdens de bezichtigingen hetzelfde gepresenteerd wordt als op de foto’s. Liever meubels tijdelijk huren voor de verkoop? Kijk dan eens op onze pagina voor meubelverhuur.

 

Verkoopstylingadvies op locatie: In dit geval geven wij advies, waarbij we aanbevelingen doen over wat er verbeterd kan worden om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. We adviseren om de huidige spullen die aanwezig zijn op de juiste manier te presenteren zodat het toevoegt aan de sfeer en beleving van de ruimtes. Na het advies kun je zelf aan de slag gaan met onze verkoopstyling tips om de woning perfect verkoopklaar te maken.

PRIJZEN VERKOOPSTYLING

Verkoopstylingadvies

1 uur
75
incl. BTW
  • Samen met jou lopen we door de woning en geven we je per kamer advies. En natuurlijk geven we meer tips & tricks om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Verkoopstylingadvies

1,5 uur
100
incl. BTW
  • Uitgebreider en langer advies. Maar dan net iets VR-deliger!

Hands-on verkoopstyling

4 uur
300
incl. BTW
  • Samen met jou gaan we een dag aan de slag om iedere kamer in jouw huis verkoopklaar te maken. Dit doen we met jouw eigen spullen.

Verkoopstyling met accessoires-pakket

850
incl. BTW
  • Binnen 1 dag maken we jouw huis verkoopklaar zoals we besproken hebben tijdens de gratis intake. Dit doen we zowel met jouw eigen spullen als met accessoires die na deze dag ook jouw eigendom zijn.

Heb je een leegstaande woning? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheden voor meubelverhuur. Of laat VR-ander door middel van Virtual Reality alle mogelijkheden van de woning aan potentiële kopers zien.

De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 100 woningen aan een nieuwe eigenaar geholpen door de inzet van verkoopstyling, verkoopstylingadvies, meubelverhuur of Virtual Reality ontwerp in onder andere Rotterdam, Rhoon, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Poortugaal, Schiedam. Bekijk ook eens ons portfolio voor onze recente projecten. 

ONZE KLANTEN

PLAN JOUW VERKOOPSTYLING

Plannen!
Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?