Meubelverhuur

Wanneer je je huis wilt verkopen, is de presentatie en verkoopstyling van cruciaal belang. Een leegstaand huis kan een kaal en onpersoonlijk gevoel geven aan potentiële kopers, waardoor het moeilijker wordt om een goed beeld te vormen van de woning en de potentie ervan.

Daarom is het meubileren van een woning voordat je het te koop zet, een slimme strategie die een groot verschil kan maken.

Before After

Waarom meubelverhuur?

1. Visuele aantrekkingskracht

Een leeg huis kan er vaak koud en onaantrekkelijk uitzien op foto’s en tijdens bezichtigingen. Het ontbreken van meubels en accessoires maakt het moeilijk voor potentiële kopers om zich voor te stellen hoe ze de ruimtes kunnen gebruiken en inrichten. Door meubels te huren, geef je potentiële kopers een idee van de mogelijkheden en laat je zien hoe de ruimtes kunnen worden benut. Een smaakvol ingerichte woning door meubelverhuur trekt de aandacht en maakt een positieve eerste indruk.

2. Emotionele verbinding

Mensen nemen vaak emotionele beslissingen bij het kopen van een huis. Door meubelverhuur in te zetten helpt dit potentiële kopers om zich gemakkelijker een voorstelling te maken van hoe het zou zijn om in de ruimte te wonen. Echte meubels creëren een warme en uitnodigende sfeer. Dit helpt hen om een emotionele band met de woning te ontwikkelen en vergroot de kans dat ze een bod uitbrengen.

3. Schaal en functionaliteit

Het plaatsen van meubels in een lege woning helpt potentiële kopers om de schaal en functionaliteit van de ruimtes beter te begrijpen. Ze kunnen de grootte van de kamers beter inschatten en zien hoe verschillende meubelstukken in de ruimte passen. Dit kan hen helpen om te bepalen of hun eigen meubels in de woning zouden passen en of de indeling aan hun behoeften voldoet. Het tonen van de mogelijkheden van de ruimte met meubelverhuur vergroot de kans dat potentiële kopers zich aangetrokken voelen tot de woning.

resultaat meubelverhuur VR-ander Rotterdam
resultaat verkoopstyling eetkamer en meubelverhuur VR-ander
resultaat verkoopstyling en meubelverhuur VR-ander
slaapkamer meubelverhuur

Meubelverhuur voor ieder budget

Wanneer je kiest voor meubelverhuur via VR-ander ben je verzekerd van echte hoogwaardige meubels. Wij gebruiken geen kartonnen meubels. Hiermee maak je het echte verschil.

 

Met onze flexibele basis- en luxe pakketten bieden we u de keuze om uw ruimte te transformeren op een manier die past bij uw stijl en budget.

Wist je dat...

…wij de woning tip-top aankleden?
We komen de spullen brengen, stylen de woning en aan het einde van de verhuurperiode halen we de meubels weer op. De stijl van de meubels laten wij perfect aansluiten op de prijscategorie van de woning. Wij geloven erin dat dit ook de juiste doelgroep aanspreekt.

yes emoji VR-ander, bordje ja/nee

Prijzen meubelverhuur

Meubelverhuur Basis
woningen tot € 300.000,-
2150
excl. BTW
  • Hoogwaardige meubels die het verschil maken voor de juiste doelgroep.
Meubelverhuur Luxe
woningen boven € 300.000,-
3375
incl. BTW
  • Dit pakket is inclusief hoogwaardige meubels, luxe hoofdborden van bedden, raambekleding en verlichting.

Al lijken de bedragen hierboven misschien flinke investeringen, de praktijk wijst absoluut uit dat deze investering zeker wordt terugverdiend in de uiteindelijke verkoopprijs.

 

Bekijk eens ons portfolio voor onze recente meubelverhuur-projecten.

Wij helpen graag met jouw leegstaande woning.

Tijd voor VR-andering!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?