Before After

VERKOOPSTYLING RIDDERKERK

Een perfect voorbeeld om te zien dat verkoopstyling verschil maakt!

Iedereen heeft het wel… een rommelzolder of rommelkamer. Want ja… we moeten onze kerstspullen, de koffers en de knutselspullen toch ergens kwijt?!
We kunnen het ontkennen, maar we verzamelen allemaal een hoop spullen door de jaren heen. Op het moment dat het huis dan verkocht moet worden ben jij zelf inmiddels heel gewend aan deze ruimte en hoe rommelig het eigenlijk is. Jij weet zelf tenslotte perfect waar alles ligt, toch?


Dit is alleen voor een koper niet zo vanzelfsprekend! Belangrijk bij het verkopen van je huis is dat iedere kamer aantrekkelijk is voor een zo breed mogelijk publiek. Voor een snelle verkoop met een goede opbrengst van de woning is het belangrijk dat de woning en iedere kamer van deze woning aanspreekt voor de potentiële koper. Zeker in deze huizenmarkt waarbij instapklare woningen enorm schaars zijn, is het dus erg van belang dat jouw woning zo instapklaar mogelijk wordt gemaakt.


VR-ander kan helpen met tips en trucs om jouw woning verkoopklaar te maken, maar kan ook jouw of jullie hele huis van verkoopstyling voorzien. Dan maken wij ook direct de foto’s die op Funda gebruikt kunnen worden.
De fotografie is eventueel uit te breiden met 360graden fotografie, een virtuele tour of een woningvideo.

project ridderkerk
project ridderkerk

Wij helpen graag met jouw verkoopstyling.

Tijd voor VR-andering!