Verkoopstyling: maak een VR-pletterende eerste indruk in regio Rotterdam

Het overgrote deel van de potentiële kopers beslist binnen een minuut of ze de woning willen kopen. De presentatie van de woning is daarom doorslaggevend. De kopers van jouw woning krijgen hun eerste indruk waarschijnlijk aan de hand van de foto’s. Je krijgt helaas geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk en daarom is het zo belangrijk dat de presentatie van jouw huis de potentiële koper aanspreekt en enthousiast maakt om een bezichtiging te plannen.

Before After

Waarom is verkoopstyling in Rotterdam zo belangrijk?

1e INDRUK

Foto's op Funda

2e INDRUK

Indruk van de omgeving

3e INDRUK

Bezichtiging

Een koper beleeft bij een bezichtiging lichtinval, orde, ruimte en harmonie en let extra op de staat van onderhoud en hygiëne. Alle zintuigen worden geprikkeld en deze prikkelingen moeten boven alles positief zijn voor een grote verkoopkans. De presentatie van de woning is van essentieel belang en hiermee neemt de kans toe dat jouw huis sneller en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht.

 

De meest voorkomende verkoopsituatie is die van de verkoop van een nog bewoond huis. Je wilt natuurlijk nog prettig wonen ook in de weken of maanden dat uw woning te koop staat. Hier houdt VR-ander uiteraard rekening mee en zorgt ervoor dat het nog steeds jouw huis blijft, maar ook het toekomstig ‘thuis’ aan de koper laat zien. De materialen en aanpassingen die we tijdens de verkoopstyling gebruiken en toepassen blijven in de woning, waardoor de look & feel tijdens de bezichtigingen hetzelfde is als wat de kopers aantrok in de foto’s op Funda.

resultaat verkoopstyling en meubelverhuur VR-ander
resultaat verkoopstyling eetkamer en meubelverhuur VR-ander
resultaat verkoopstyling Rotterdam
resultaat verkoopstyling slaapkamer en meubelverhuur VR-ander

Verkoopstyling is de moeite waard!

Statistieken wijzen uit dat huizen die op een professionele manier verkoop klaar zijn gemaakt, sneller verkopen en tegen een prijs die vaak hoger ligt dan soortgelijke woningen in Rotterdsm. Investeren in verkoopstyling loont. Het kan meer opleveren dan de vraagprijs met duizenden euro’s te verlagen.

Wist je dat verkoopstyling Rotterdam...

…aftrekbaar is?
Alle kosten die worden gemaakt om een woning te verkopen, dus ook verkoopstyling mogen van de overwaarde worden afgetrokken.
De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover je (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger.

Lees ook onze blog: Huis verkopen en belasting

project Rotterdam

VR-ander biedt twee vormen van verkoopstyling in Rotterdam aan:

Verkoopstyling op locatie in regio Rotterdam: We komen langs voor een intakegesprek. Hierbij inventariseren we wat de woning nodig heeft en of er nog spullen aangeschaft dienen te worden. Op een afgesproken dag of dagdeel maken wij de woning met perfect verkoopklaar zodat de woning snel gefotografeerd kan worden. Alle spullen blijven in de woning aanwezig zodat de woning tijdens de bezichtigingen hetzelfde gepresenteerd wordt als op de foto’s. Liever meubels tijdelijk huren voor de verkoop? Kijk dan eens op onze pagina voor meubelverhuur.

Verkoopstylingadvies: In dit geval geven wij advies, waarbij we aanbevelingen doen over wat er verbeterd kan worden om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. We adviseren om de huidige spullen die aanwezig zijn op de juiste manier te presenteren zodat het toevoegt aan de sfeer en beleving van de ruimtes. Na het advies kun je zelf aan de slag gaan met onze verkoopstyling tips om de woning perfect verkoopklaar te maken.

Prijzen verkoopstyling

Verkoopstylingadvies

1 uur
75
incl. BTW
  • Samen met jou lopen we door de woning en geven we je per kamer advies. En natuurlijk geven we meer tips & tricks om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Verkoopstylingadvies

1,5 uur
100
incl. BTW
  • Uitgebreider en langer advies. Maar dan net iets VR-deliger!

Verkoopstyling op locatie

1 dag
600
incl. BTW
  • Samen met jou gaan we een dag aan de slag om iedere kamer in jouw huis verkoopklaar te maken. Dit doen we met jouw eigen spullen.

Verkoopstyling op locatie met accessoires-pakket

850
incl. BTW
  • Binnen 1 dag maken we jouw huis verkoopklaar zoals we besproken hebben tijdens de gratis intake. Dit doen we zowel met jouw eigen spullen als met accessoires die na deze dag ook jouw eigendom zijn.

Heb je een leegstaande woning in Rotterdam? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheden voor meubelverhuur in Rotterdam. Of laat VR-ander door middel van 3D-ontwerp alle mogelijkheden van de woning aan potentiële kopers zien.

5 star review
Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?