Good things take time…

 

… but o, so worth it! …

Vandaag is het alweer augustus!

 

In januari 2017 heb ik VR-ander ingeschreven bij de KVK en een paar maanden later was daar onze officiële lancering door de opdracht in samenwerking met Intrahuis makelaars voor Project Carnisserhoeck. Tijdens Netwerk Ridderkerk hebben we een hoop bezoekers meegenomen in onze Virtual Reality beleving. Hieronder nog een aantal foto’s van deze geweldige avond.

 

In de maanden die volgden ben ik vooral druk geweest met het goed neerzetten van de onderneming. Het aanpassen van de website, vindbaarheid in Google, verdiepen in verschillende social media kanalen (en hoe hier bedrijfsmatig mee om te gaan) en al het andere wat bij het opzetten van een onderneming komt kijken.

 

Door zo’n ‘to do-lijst’ zou je bijna vergeten om af en toe even een stapje achteruit te doen en van een afstandje te bekijken wat er nog ontbreekt of wat extra aandacht nodig heeft.

 

Met de zomerperiode voor de deur besloot ik eens kritisch te kijken met welke diensten VR-ander zich nog uit kon breiden om een bredere markt aan te kunnen spreken. Het Virtual Reality-gedeelte was inmiddels een feit en hier word ik nog steeds iedere dag enorm enthousiast van, maar na diverse gesprekken met regionale makelaarskantoren en andere contacten in mijn netwerk besloot ik de opleiding vastgoedstyling van House of KIKI te volgen. Afgelopen maand heb ik deze opleiding afgerond en mag VR-ander zich daarom officieel gecertificeerd vastgoedstylist noemen. Door deze opleiding zijn onze diensten vanaf vandaag uitgebreid met vastgoedstyling/verkoopstyling, interieurstyling, woningfotografie en meubelverhuur en is VR-ander sinds vorige week toegevoegd aan het Centraal Netwerk van Verkoopstylisten (www.cnvv.nl) House of KIKI is onder andere bekend van RTL4 programma ‘Uitstel van Executie’.

 

Feit blijft wel dat ik het liefst iedereen door middel van onze (roze) VR-bril alle hoeken van de kamer wil laten zien :), waardoor VR-ander ook 360° fotografie aanbiedt. Hiermee komen woningen o.a. hoger in de ‘ranking’ van funda, maar ook voor Virtuele Tours voor bedrijven is 360° fotografie een uitkomst!

 

Uiteraard is de website vernieuwd en aangepast op de nieuwe diensten, dus neem vooral een kijkje en vergeet ons niet te volgen via social media!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?