DE PERFECTE VERBOUWING

Deze riante tussenwoning aan de Spanjesingel in Alphen a/d Rijn had een make-over nodig. De bewoners hebben in januari 2018 te sleutel gekregen en hebben eerst verschillende ruimtes boven aangepakt om een goed plan te kunnen maken voor het interieur en indeling van de begane grond. 

 

Naarmate de tijd verstreek werd het alleen steeds lastiger. Welke aanpassingen doe je wel, welke niet en hoe komt het er dan uit te zien? 

 

Dat klinkt als een mooie opdracht voor VR-ander. Wij hebben in 3D en Virtual Reality aan deze bewoners laten zien wat de mogelijkheden kunnen zijn.  Om voor hen de perfecte verbouwing te realiseren heeft VR-ander drie opties uitgewerkt. Hierbij hebben we steeds de indeling gewijzigd. In de variant hierboven zie je dat we de keuken naar de achterzijde van de woning hebben verplaatst. Door de roomdivider vanuit de keuken door te laten lopen op het plafond, creëer je een hele gezellige living, zonder het gevoel te hebben dat je “in de keuken” zit. Deze woning is dan ook maar liefst 5,5 meter breed, dus die ruimte is er prima voor!

 

Omdat dit gezin drie jonge kinderen heeft, hebben we ook een inbouwkast ontworpen die mee kan groeien met de fase van de kinderen. Van kinderspeelhoek tot studeerplek. 

En zo…. is de perfecte verbouwing ineens binnen handbereik!

project alphen
project alphen
Bekijk hier de VR-tours

Wij helpen graag met jouw perfecte verbouwing.

Tijd voor VR-andering!