ARTIST IMPRESSIONS WONING DORDRECHT

Voor deze jaren 30 woning in Dordrecht werd VR-ander gevraagd om mee te denken. Door de beperkte ruimte en de verdeling van de woonkamer en eetkamer door de en suite deuren, werd er getwijfeld of de huidige indeling wel de juiste was. VR-ander heeft door middel van artist impressions laten zien hoe de woning er uit kan komen te zien na verbouwing. Ook hebben we dit ontwerp aan de bewoners laten zien in Virtual Reality.

 

Naast de artist impressions mocht VR-ander in deze prachtige jaren 30 woning ook  kleuradvies geven. Meneer en mevrouw kwamen er zelf niet helemaal uit. Een mooie uitdaging voor VR-ander. Naast dat de kleuren goed bij de bewoners moeten passen, vinden wij het net zo belangrijk dat het ook de stijl van het huis recht doet. Uiteraard hebben we de originele en-suite deuren in de artist impressions behouden!

De artist impressions laten een sfeervolle combinatie zien van modern en jaren 30! De bewoners waren erg blij met dit resultaat en zijn een paar maanden later aan de slag gegaan. Zo zijn ze weer voor jaren up to date!

 

Bekijk ook hun review over de artist impressions en VR-tour hieronder.

artist impressions project dordrecht
artist impressions project dordrecht
5 star review
Een tekenfilmvrouw met een bril in een VR-omgeving, met een tekstballon met de tekst kloop 3D.

Wij helpen graag met jouw artist impressions.

Tijd voor VR-andering!

Chat openen
1
💬 Hi! Hulp nodig?
Welkom bij VR-ander! 👋
Kunnen we je ergens bij helpen?