VIRTUAL REALITY EN 3D ONTWERP VILLA LIMBURG

Deze villa moet nog gebouwd worden. De nieuwe bewoners vonden het lastig om een voorstelling te maken hoe hun nieuwe droomhuis eruit zou komen te zien. Samen met de verkopers en hun specifieke woonwensen is VR-ander aan de slag gegaan met dit 3D ontwerp.

 

Om de definitieve indeling te bepalen mocht VR-ander een 3D ontwerp maken. Door het 3D ontwerp konden de nieuwe bewoners een goed beeld vormen van de ruimtes en hierop hun keuzes baseren. De nieuwe bewoners hebben door het 3D ontwerp alvast een kijkje kunnen nemen hoe hun woning eruit kan komen te zien in 3D en VR.

 

Zeker bij een project zoals dit is het fijn om sommige dingen al in 3D en VR te zien. Zo weet je in ieder geval zeker hoe bepaalde dingen eruit komen te zien. Door het 3D ontwerp kun je de juiste beslissingen maken. 

 

Bekijk het 3D ontwerp hieronder. Door op de 3D modus te klikken kun je overal in de ruimte “staan” en in 360graden om je heen kijken. 

Voor het 3D ontwerp en de prachtige 3D afbeeldingen kun je bovenaan deze pagina de sfeerimpressie zien. Met de pijltjes links en rechts scroll je door het 3D ontwerp. 

 

Voor meer 3D ontwerpen van VR-ander verwijzen wij je naar ons portfolio.

3D ontwerp horst
3D ontwerp horst
Een tekenfilmvrouw met een bril in een VR-omgeving, met een tekstballon met de tekst kloop 3D.